Meneba

meneba-logo

Traditie & Vakmanschap sinds 1915.

Sinds 1915 ontwikkelt, produceert en vermarkt Meneba grondstoffen en functionele ingrediënten op basis van granen voor bakkerijproducten en voedingsmiddelen. Als graanspecialist bij uitstek halen wij het beste uit graan. Dat is niet alleen onze missie, het vormt ook de kracht van Meneba. Wij bieden een breed assortiment van graanspecialiteiten aan.

Meneba is een marktgeoriënteerde organisatie. Wij ontwikkelen, produceren en vermarkten grondstoffen en functionele ingrediënten op basis van granen. Die toepasbaar moeten zijn in de vele processen van onze klant.

De focus ligt op bakkerijen, ambachtelijk en industrieel, alsmede de voedingsmiddelenindustrie. Kortom, markten waar onze kracht ligt en waar wij kwaliteit, kennis en kunde willen en kunnen leveren. Als kwaliteitsleverancier met een passend productassortiment bedienen wij de markt dankzij de vakmanschap van onze medewerkers.

Naast de productielocatie in Rotterdam worden er specialiteiten, zoals meergranensoorten, geproduceerd in Wormerveer. Naast deze twee vestigingen in Nederland is Meneba-Taelman in Bossuit (België) ook onderdeel van Meneba.

Meneba’s producten moeten meerwaarde bieden voor haar klanten, voor u. Dat vergt naast kennis van de processen en producten een samenwerking die gericht is op maatwerk.

Vanuit ons brede assortiment met basisproducten en specialiteiten werken we daar samen naar toe. Onze accountmanagers en baktechnische adviseurs komen graag bij u langs om eventuele vragen te beantwoorden of samen met u de mogelijkheden te bespreken van verbetering van uw huidige assortiment of een introductie van een nieuw product.

Sharing is Caring:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*