Verbouwing Laadhal 1978

In 1978 werd de functie van de toen nog bijna nieuwe laadhal veranderd. Eerst reden de auto’s er in en werden aan het perron geladen met volle kratjes en gelost (lege kratjes). Dat is op één foto nog te zien. Omdat het broodmagazijn moest worden vergroot, werd de laadhal helemaal volgestort met zand en kreeg een vloer op gelijke hoogte met het voormalige perron. In de buitenmuur werden overheaddeuren gemaakt met rondom rubber stootkussens, waar de auto’s tegen aan reden, en een laadklep – vast aan het magazijn – waarmee het hoogteverschil tussen magazijn en autovloer werd overbrugd. Daarvan is nog geen foto bijgevoegd. De ingang van de nu voormalige laadhal was ondertussen afgesloten.

Sharing is Caring:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*